lauantai 18. huhtikuuta 2015

E-ville.com - Älä maksa ylimääräïstä

E-ville on suomalainen verkkokauppa, joka tuo tavaraa halvalla Kiinasta ja myy kalliimmalla suomalaisille. Miksi kukaan ostaisi e-villeltä  saman tuotteen, jonka saa paljon halvemmalla tilaamalla itse kiinalaisesta nettikaupasta kuten DealExtremesta? E-ville on ainoastaan turha välikäsi, josta koituu ylimääräisiai kuluja kuluttajalle. 

E-villellä on varasto Suomessa, mutta nettikaupasta tilatut tuottteet postitetaan Kiinasta. "E-ville postittaa tuotteet Suomeen Hongkongista sekä Shenzhenistä, Aasiasta, joka on ETA-alueen ulkopuolella. Kaikki e-villen lähetykset kulkevat tullin kautta." -e-ville.com

Toimitusaika on myös sen mukainen - "Postituksen jälkeen postin kulussa kestää tavallisesti 8-15 arkipäivää, joten normaalisti tilausten saapumisessa menee aikaa n. 2-3 viikkoa." -e-ville.com.



Kuulostaako tutulta? Usean kiinalaisen nettikaupan toimitusaika on samanpituinen ja tuote paljon halvempi.

E-villellä on kuitenkin yksi etu: suomalaisuuden tuoma turvallisuus. Kaikki eivät tiedä kiinalaisista verkkokaupoista, osaa englantia tai uskalla ostaa ulkomailta. Suomenkielinen verkkokauppa ja asiakaspalvelu tuovat turvallisuutta, minkä takia korkeampi hinta on osan mielestä jopa hyväksyttävää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti